Kom og vær en del af fællesskabet

At være en del af en forening giver  en masse oplevelser og muligheder.

Det er ekstremt sjældent, at jeg har mulighed for at besøge holdene, men jeg elsker at mærke stemningen blandt super søde gymnaster og instruktører.

Det er umuligt at udpege et favorithold, men det skal ikke være en hemmelighed, at Seniorholdet med Inga som instruktør kandiderer. Man får altid en masse godt humør , smil, vittigheder og drilleri, når man besøger dem.

Jeg plejer at aflægge dem et besøg lidt efter sæsonstart, så alle får mulighed for at blive tilmeldt, hvis det der med computer og internet driller. 

Vi er så småt i gang med at planlægge næste sæson, og vi håber virkelig, at du vælger at blive en del af fællesskabet. Enten som gymnast eller frivillig eller måske endda begge dele.

Vi har brug for en del instruktører til  næste sæson, så hvis du har lyst og kan se mulighederne, så kontakt os endelig.

Vi har oprettet annoncer på frivilligjob.dk. Klik her for at se mere om, hvad vi søger, og hvad vi tilbyder. Linket åbner i et nyt vindue.

Seniorhold okt 2018

#ThrowBack: Her er et billede fra jeg besøgte dem i oktober 2018. Og nej! De sover ikke. De træner styrke og udholdenhed.

Jeg håber virkelig at se dig efter sommerferien.

Martin Davidsen-Nielsen, Kasserer