↑ Tilbage til Organisation

Bestyrelse

Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller pr. e-mail gymnastik@fraugde-gif.dk

Lone Lynge Clausen

Renee Sidney Banzon-Pedersen
Tlf:. 27 57 78 10
Medlem af Småbørnsudvalget

Som udvalgsmedlemmer i gymnastikafdelingen lægger vi meget stor vægt på, at vi arbejder i fællesskab med vores instruktører og hjælpeinstruktører for at give vores mere end 600 gymnaster – unge som gamle – gode oplevelser, hvilket vi definerer som fællesskab, gymnastiske udfordringer og en rar atmosfære.

For at holde en tæt kontakt til vores gymnastikhold er der til hvert hold tilknyttet en kontaktperson fra udvalget. Det er kontaktpersonens opgave at være bindeled mellem instruktøren og udvalget og medvirke ved løsning af praktiske og administrative opgaver.

Hvis der er noget du er i tvivl om som gymnast / forælder, eller hvis du har gode forslag og ideer til, hvordan vi sammen kan gøre FGIF Gymnastik endnu bedre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte os pr. e-mail: gymnastik@fraugde-gif.dk