FAQ

Her finder du en liste over de spørgsmål, vi ofte får stillet med tilhørende svar. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Kan jeg prøve at være med til gymnastik, før jeg tilmelder mig?

Ja! Vi tilbyder tre gratis prøvetræninger i starten af sæsonen, før vi kræver, at man er tilmeldt. Er sæsonen godt i gang, er man velkommen til at være med en enkelt gang, før man tilmelder sig endeligt. Husk at gøre din instruktør opmærksom på din situation.

Sæsonen er begyndt, men jeg vil gerne tilmeldes et hold. Kan jeg det, og skal jeg betale fuldt kontingent?

Du kan godt tilmelde dig efter sæsonstart. Før jul foregår tilmeldingen på samme måde som før sæsonstart: man tilmelder sig her på hjemmesiden, og man betaler fuldt kontingent. Efter jul kan man skrive til gymnastik@fraugde-gif.dk, for at tilmelde sig, og der betales halvt kontingent.

Jeg har fortrudt min tilmelding, og vil gerne meldes ud af FGIF Gymnastik. Kan jeg det, og kan jeg få mit kontingent retur?

Vi er selvfølgelig altid kede af at se vores medlemmer forlade foreningen, og vi vil meget gerne høre, hvorfor du gerne vil meldes ud, så vi kan prøve at hjælpe. Ender det med, at en udmelding bliver nødvendig, så ordner vi selvfølgelig også det. Skriv til gymnastik@fraugde-gif.dk og forklar din situation. Du kan maksimalt få tilbagebetalt halvdelen af dit kontingent og kun, hvis du melder dig ud før jul.