Tilbage til Privat: Info til instruktører og hjælpere

Kurser

Vi vil gerne bidrage til, at du udvikler dig – Det får alle nemlig noget ud af.

Derfor ser vi meget gerne, at vores instruktører og hjælpeinstruktører deltager på kurser. Det kan både være gymnastikfaglige kurser og inspirationskurser.

Ind i mellem kan det give mening, at du deltager på et kursus, der falder lidt uden for kategori. Finder du sådan et, så tag fat i din kontaktperson. Så ser bestyrelsen på dit forslag. Måske kan den også se den gode idé. Det skader i hvert tilfælde ikke at spørge.

Hvordan finder jeg et kursus?


Vi benytter os mest af DGI’s kursustilbud, og det vil derfor være et godt sted at starte at tage et kig på deres gymnastikkurser på deres hjemmeside.

Der findes også andre aktører, og dem er du naturligvis velkommen til at se nærmere på.

Går du med tanker om at udvikle dine kompetencer som frivillig generelt, har DGI også nogle tilbud på deres side om foreningsledelse., ligesom Odense Kommune også tilbyder kurser til frivillige på https://www.odense.dk/foreningskurser.

Hvordan tilmelder jeg mig et kursus?


Hvis du finder et kursus, du gerne vil på, skal du kontakte den kursusansvarlige. I øjeblikket er det Irene, og du finder hendes kontaktoplysninger i Conventus.

Hvis det er et DGI kursus, så sørger hun for, at du bliver tilmeldt og jeg sørger for, at kurset bliver betalt. Lettere bliver det vist ikke.

Er det et kursus, som falder udenfor kategori, bør du tage en snak med din kontaktperson, inden du kontakter Irene.

Hvis kurset ikke koster noget, så tilmelder du bare dig selv og tager afsted 😉

Husk i øvrigt gerne at spørge, om der er andre i foreningen, der kunne tænke sig at tage med. Det gælder både gratis og betalte kurser. Spørg evt. din kontaktperson, om han eller hun kender nogen, der vil med. Ofte får man meget mere ud af et kursus, hvis man er flere afsted fra samme forening.

Hvad betaler I? Overnatning? Forplejning?


Som udgangspunkt dækker foreningen kun kursusudgiften, det vil sige det beløb, det koster at deltage på kurset.

Hvis kurset er meget langt væk, kan foreningen dække transportudgiften med det, der svarer til billigste offentlige transport fra din adresse til kursusstedet og hjem igen.

Kræver kurset overnatning kan der laves aftale om, at foreningen også betaler overnatning og evt. forplejning.

Hvis udgifter ud over kursusafgiften skal dækkes af foreningen, skal det aftales på forhånd med bestyrelsen. Tal derfor med din kontaktperson hvis du har det ønske.