Sæsonprogram 17/18

Så er sæsonprogrammet for næste sæson klar!

 

Instruktører, frivillige og bestyrelsen har i den seneste måneds tid arbejdet for at få næste sæsons program gjort klar. Vi kan nu præsentere jer for alle de mange muligheder, du har for at dyrke gymnastik i FGIF i den kommende sæson.

Der er muligheder for alle, så vi er sikre på, at vi også har et hold til dig.

Selve tilmeldingen foregår under menupunktet Hold og tilmelding, hvor du kan vælge din aldersgruppe. Har du problemer med tilmeldingen kan du se i vores vejledning efter hjælp, og du velkommen til at kontakte os på gymnastik @ fraugde-gif.dk.

Sæsonprogrammet bliver delt ud i slutningen af juli og begyndelsen af august, så hold øje med din postkasse! Kan du ikke vente, så kan du også læse programmet i PDF format her på siden. Vi sørger for at holde den digitale version opdateret, hvis der er ændringer.

OBS: I beskrivelsen af Springdrenge 2.-4.kl er instruktørerne ikke angivet korrekt. Instruktørerne er Jens Christan Jensen og Lars Knudsen, og Christian Bruus Runge og Tina Rust Egedorf er hjælpeinstruktører. Dette vil blive rettet hurtigst muligt.

OBS: Modige Herrer starter først 12 september, hvilket ikke er angivet i programmet.

Husk også at holde øje med vores side på facebook, hvor ændringer i sæsonprogrammet også vil blive annonceret, og hvor man altid kan følge med i livet i vores forening.

Hvis du har problemer med at læse programmet her på siden, er du som altid velkommen til at kontakte gymnastik @ fraugde-gif.dk.

Vi glæder os til at se dig i gymnastiksalen!