FGIF Gymnastik holder generalforsamling d. 21. februar 2019

FGIF Gymnastik holder generalforsamling d. 21. februar 2019.

Generalforsamlingen er din mulighed for at have indflydelse på eller få information om vores vision for fremtiden for foreningen.

Alle er velkomne, og vi håber, at der er mange, der har lyst til at deltage. Så mød op den 21. februar klokken 19.00 i Fraugde Fritidscenter.

Husk, at hvis du har forslag til dagsordenen, så skal de sendes til gymnastik@fraugde-gif.dk senest d. 7. februar, jvf. vores vedtægter.

Igen i år er der mulighed for at deltage i vores digitale generalforsamling. Den digitale generalforsamling er en portal, hvor alle medlemmer kan se og diskutere de emner, som bestyrelsen har valgt at bringe op på generalforsamlingen. Man kan også selv stille nye forslag, som efterfølgende vil blive diskuteret på den ordinære generalforsamling. Hvis man ikke kan komme til den ordinære generalforsamling, er dette derfor den perfekte mulighed til at lufte sine ideer alligevel. Mere information om den digitale generalforsamling ville blive sendt ud snart.

Hvis du har spørgsmål til den digitale generalforsamling eller den ordinære generalforsamling så skriv til gymnastik@fraugde-gif.dk