Tilbage til Frivillig i FGIF Gymnastik

Meld dig som frivillig

bliv frivllig i fraugde

En gymnastikforening som FGIF Gymnastik er drevet udelukkende af frivillige kræfter. Her på siden kan du læse om, hvordan du bliver frivillig i FGIF Gymnastik.

Frivilligholdet

Frivilligholdet er FGIF Gymnastiks hold af frivillige kræfter. Når du skriver dig op på frivilligholdet, får vi dine kontaktoplysninger, og når vi har brug for hjælp skriver vi ud til Frivilligholdet spørger efter hjælp. Du forpligter dig altså ikke til noget, ved at skrive dig op her.

Vi har som regel brug for hjælp til

• Opvisningen, fx at passe vores salgsbod eller sætte tribuner op.
  • Uddeling af sæsonprogrammet før sæsonstart
  • Administrative opgaver, fx i vores udvalg. Se mere her.

Der er altså en bred vifte af muligheder, for at hjælpe til.

Og husk: ALLE, der har hjulpet til i løbet af sæsonen, uanset opgavens omfang, bliver inviteret med på vores årlige arrangement for de frivillige. Det foregår den sidste søndag i januar.

Lyder det som noget for dig? Så skriv dig op herunder. Efter tilmelding modtager du en mail som bekræftelse. Har du problemer, eller har du en helt specifik opgave, du gerne vil varetage i foreningen, så er du som altid velkommen til at skrive til vores mail: gymnastik@fraugde-gif.dk.